► QUI SÓC?

Hi havia una vegada un noi curiós i idealista que no sabia què estudiar ni quin rumb agafar en la seva vida. I és que per algun maligne encanteri havia perdut la seva vocació en algun calaix amagat i per molt que buscava no la trobava. Així que, cansat i per necessitat, es va posar a treballar. Primer de qualsevol cosa, però més tard, la seva faceta creativa i artística el va portar a aprendre en les seves estones lliures alguns conceptes de disseny gràfic. Això el satisfeia en part, però en el fons del seu cor sabia que la veritable passió encara estava lluny. Era només l'inici del viatge...


Les seves amistats sovint qüestionaven la seva insatisfacció i li repetien que al món real la feina ideal no existeix, i que la il•lusió de vegades s’ha de sotmetre a la tan desitjada seguretat. Ell, tot i que trobava sincers aquests dubtes, no volia resignar-se a escalfar una cadira en alguna oficina grisa, per molt estable que fos la feina. Com que li agradava escriure, fer fotos, viatjar, conèixer gent i sempre estava disposat a aprendre, es va decantar finalment per la llicenciatura de periodisme. Seria aquesta per fi la seva veritable professió, el seu autèntic "Element"?

Durant un temps, així va ser: va viatjar, gaudir, redactar, fotografiar, coordinar, comunicar... però al cap d'uns anys va sentir que aquest altre viatge havia arribat a la seva fi i que havia de reinventar-se per continuar vivint amb passió. Però quin camí triar? Com començar de nou i amb quines eines? Tindria valor per llançar-se i començar de zero?

Estirant del fil de les seves il•lusions, l’atreia molt tot el relacionat amb el desenvolupament personal. Va començar a realitzar diferents cursos i tallers de coaching, PNL, Eneagrama, bioenergètica, narrativa terapèutica... fins que va cursar estudis certificats de coaching a Coaching Operativo, un dels centres més prestigiosos d'Espanya. De fet, estava fusionant la seva natural capacitat comunicativa amb altres habilitats més orientades al desenvolupament personal, l'orientació laboral, la motivació, la presa de consciència o la resolució de conflictes. I havia obtingut el títol ACC ACTP Coach. Gràcies al coaching havia après molt de si mateix, de les seves fortaleses i debilitats per poder afrontar amb garanties aquest nou repte que tanta il•lusió li feia. ¿L'últim viatge cap al seu somni?

Aquest projecte és el clar exemple que la recerca mai va ser en va, sempre va valer la pena. Per fi puc dir que el viatge ha acabat. O més aviat acaba de començar...?

Abel Ubach

 

Benvingut/da a Coaching para Brillar. Et convido a què tu també puguis, gràcies al coaching, trobar el teu lloc i donar el millor de tu per aconseguir allò que et proposis. Tot depèn de tu, mai deixis de lluitar pels teus somnis, encara que de vegades et semblin inabastables. I que hi hagi obstacles, temors i dubtes no vol dir que no es puguin superar si anem junts. Més aviat hi són per provar el teu coratge i determinació. Estàs preparat/da per brillar?...


Política de privacidad | Política de cookies
© Copyright 2013 Abel Ubach Codina. Prohibida su reproducción total o parcial. Reservados todos los derechos.