► QUÈ ÉS COACHING?

El camí per aconseguir brillar

El coaching és una aliança, un acompanyament personalitzat i confidencial que ajuda a assolir els objectius que una persona desitja a la seva vida.

El coach potencia, a través de preguntes clau, el desenvolupament personal del client (coachee) elevant el seu nivell de consciència, generant responsabilitat i construint autoconfiança.
És l'art de treballar amb persones perquè treguin a la llum tot el seu potencial, perquè "brillin" i il•luminin la seva vida de nou, obtenint així resultats brillants i extraordinaris.

No és teràpia psicològica

El coaching està orientat a què les persones aconsegueixin el millor de si mateixes en tot allò que desitgin. Però no es tracta de teràpia ni de cap assessorament psicològic, encara que poden sorgir emocions durant el procés. La teràpia psicològica sovint se centra en les dificultats del passat per explicar el present, mentre que el coaching es focalitza en els objectius cap al futur i en resultats assolits mitjançant la responsabilitat i l'acció.

En aquest sentit, es podria dir que el coaching fa possible un futur més enfocat.


El coaching t'ajuda a:

  • Definir objectius realistes i mesurables.
  • Explorar els obstacles que bloquegen el camí cap a aquest objectiu, com poden ser pors, creences limitadores, hàbits nocius, automatismes, associacions errònies...
  • Identificar els recursos propis i habilitats que t'ajudaran a assolir la teva meta de forma creativa, tot i que alguns d'ells no ets conscient que els tens, o bé que són tan potents.
  • Dissenyar un pla d'acció amb indicadors de seguiment i amb valoració dels resultats.
  • Assolir el teu objectiu.


Política de privacidad | Política de cookies
© Copyright 2013 Abel Ubach Codina. Prohibida su reproducción total o parcial. Reservados todos los derechos.