► NARRATIVA TERAPÈUTICA

Quina és la història de la teva vida?

Tots ens expliquem la nostra història en forma de relat. Explica’m el teu i indagarem en les creences limitadores i en com és possible "reescriure" el teu relat vital per tal que aconsegueixis els teus objectius.

Els relats i les metàfores connecten amb l'inconscient de forma poderosa per generar canvis. Ets el protagonista de la teva història o només un actor secundari?

Contes per inspirar-se

Llibre format de cinc relats curts (català i castellà) que mostren tot el ventall d'emocions i que seran de gran ajuda per treballar durant el procés de cooaching.

Cinc personatges que es veuen obligats a superar-se per deixar enrere els dubtes i el patiment. Especialment indicat com a eina de treball per a altres coaches o terapeutes en les seves sessions.

-> CLICA A LA IMATGE PER DESCARREGAR EL LLIBRE
-> CLICA A LA IMATGE PER DESCARREGAR EL LLIBRE

Vols escriure un llibre?

Sempre has desitjat escriure un llibre però no saps per on començar? Tens moltes idees però desordenades? No saps com plasmar aquestes idees en textos de qualitat? La meva experiència en periodisme, edició i coaching em permeten oferir-te un pack de COACHING + MENTORING LITERARI focalitzat en 5 passos per aconseguir el teu objectiu: expressió creativa, superació de bloquejos, edició de textos, disseny i impressió. Editar el teu llibre també és possible!

CLICA A LA IMATGE PER DEMANAR PRESSUPOST
CLICA A LA IMATGE PER DEMANAR PRESSUPOST


Política de privacidad | Política de cookies
© Copyright 2013 Abel Ubach Codina. Prohibida su reproducción total o parcial. Reservados todos los derechos.