SERVEIS DE COACHING PER A PERSONES I EMPRESES QUE VOLEN BRILLAR

El teu somni és possible, creu-t'ho!

Tot allò que somiïs i estigui al teu abast és possible gràcies al coaching, però des de la consciència i la responsabilitat. No es tracta d'una utopia en la qual s'ignoren els obstacles, sinó de detectar-los i afrontar-los per superar-los junts amb molta creativitat. A què esperes per llançar-te?

Vols treballar pel teu compte?

El procés de coaching és un intens viatge per treure el millor de tu i enfocar-te cap al projecte laboral desitjat. Si estàs confús, actualment et trobes sense feina, estàs estancat en la teva professió o necessites reinventar-te per altres motius, el coaching és l'eina ideal per a tu.


I després dels estudis... què?

Després dels estudis, el postgrau o el màster, un mar de possibilitats s'obre davant teu, i arriben els dubtes. Quin camí triar? Qui et pot assessorar? Quins talents personals i professionals pots explotar per arribar a l'èxit? Com superaràs els teus dubtes i temors? Quan i com ho faràs?

Digues adéu a les teves pors

Aprendràs de les teves fortaleses i debilitats per descobrir on vols arribar, allunyant el victimisme per agafar les regnes de la teva vida. Sortiràs de la teva zona de confort per accedir a noves oportunitats. Des de l’estancament els trens passen de llarg... Vols agafar el pròxim?Política de privacidad | Política de cookies
© Copyright 2013 Abel Ubach Codina. Prohibida su reproducción total o parcial. Reservados todos los derechos.